הצלחה נדירה למשרדינו-שחרור שני חיילים בגבעתי שחשודים בסחר בקנאביס בכמות גדולה באמצעות טלגראס

הצלחה נדירה למשרדינו-שחרור שני חיילים בגבעתי שחשודים בסחר בקנאביס בכמות גדולה באמצעות טלגראס

שופטת בית משפט השלום בירושלים, חוי טוקר, הורתה לשחרר בתנאים מגבילים שני חיילים מחטיבת גבעתי אשר נעצרו בחשד לעבירות סחר בסמים והחזקת סמים שלא לצריכה עצמית.

החשודים, בני 19 ו-20 מאופקים, נעצרו ביום רביעי שעבר (14.11) בחשד שסחרו בקנאביס באמצעות אפליקציית טלגראס. הם הובאו לבית משפט השלום בירושלים, שם נטען כי הם נתפסו עם 170 גרם קנאביס בחלוקה ל-33 שקיות. מעצרם הוארך על ידי השופטת טוקר עד היום (18.11), כדי לאפשר לחוקרי תחנת משטרת לב-הבירה להשלים את פעולות החקירה.

 

היום הובאו החשודים שוב לאולמה של השופטת טוקר, וגם הפעם ביקשה המשטרה להאריך את מעצרם. הסנגורים, עורכי הדין ביקשו לשחרר את החשודים בתנאים מגבילים למעצר בית , תוך שהם מדגישים כי מדובר בצעירים ללא עבר פלילי. מנגד, המשטרה התעקשה להאריך את מעצרם של החשודים, בטענה כי עליה לבצע עוד פעולות חקירה בטרם תוגש נגד החשודים הצהרת תובע.

השופטת טוקר ציינה בהחלטתה כי החשד הסביר נגד שני החשודים התחזק, אולם מצד שני ימי המעצר לא נוצלו על ידי החוקרים עד תום. השופטת ציינה כי המשטרה יכולה היתה להתקדם יותר בחקירתה, הדגישה שוב את העובדה כי מדובר בחשודים ללא עבר פלילי, ואמרה: "האינטרס של החברה הוא השבתם למעגל בו היו טרם מעצרם והמשך שירותם בצה"ל".

השופטת טוקר (צילום: יונתן סינדל, פלאש90)
השופטת טוקר (צילום: יונתן סינדל, פלאש90)

השופטת טוקר ציינה עוד, כי חלופות המעצר שהוצגו לה על ידי הסנגורים הינן ראויות. היא קבעה כי השניים ישוחררו למעצר בית אצל הוריהם, עד ה-22 בנובמבר, בכפוף לתנאים כספיים נוספים. לפי ההחלטה, עם סיום ימי מעצר הבית, השניים יוכלו לשוב לשירות הצבאי הסדיר שלהם.

לבקשת המשטרה, השופטת עיכבה החלטתה כדי לאפשר למשטרה להגיש ערר.

(אמיר זוהר, פוסטה)

 

החלטת-שחרור-תיק-טלגראס

מחפשים עורך דין פלילי? רפאל ציק.

השאירו פרטים ונחזור אליכם בהקדם האפשרי.

מאמרים נוספים בנושא:

הצלחה במשרדנו: טיהור שמו של אב משפחה החשוד באלימות כנגד בנו ושינוי עילת סגירת תיק ל"חוסר אשמה"

לקוח משרדנו, אב ל-8 ילדים ואדם נורמטיבי לחלוטין, נקלע למציאות קשה כאשר הוגשה נגדו תלונת שווא בגין תקיפה. התלונה הוגשה על ידי בנו המתבגר מתוך מניעי נקמנות, וזאת לאחר שהאב נאלץ להתערב כדי להגן על אם המשפחה מפני אלימות מצד הבן. בעקבות תלונת השווא, הלקוח נחקר, נפתח נגדו תיק פלילי,

קרא עוד »

הצלחה במשרדנו: סגירת תיק משטרתי ללקוחות שנחקרו בחשד להעסקת שוהים בלתי חוקיים – שב"חים

לקוחות משרדנו, אזרחים נורמטיביים ושומרי חוק, נקלעו לחקירה פלילית בחשד להעסקת שוהים בלתי חוקיים (שב"חים). הלקוחות נחקרו בחשד להעסק פועלים שוהים בלתי חוקיים – שב"חים לצורך שיפוץ הבית. כאשר מעת השביעי באוקטובר, המדינה החמירה מאוד את העונשים והמעצר של מעסיקי שב"ח. עם פניית הלקוחות אלינו, פעלנו במהירות מול המשטרה. הגשנו

קרא עוד »

הישג אדיר למשרדנו: תיק פלילי בחשד לעבירות אלימות במשפחה-איומים נסגר בעילת "חוסר אשמה" ורישיון הנשק יוחזר ללקוח!

משרדנו גאה לשתף בהצלחה משפטית פנומנלית. לקוח המשרד, אדם נורמטיבי לחלוטין ואב למשפחה, מצא עצמו תחת חקירה משטרתית בגין חשד לעבירת איומים כנגד אשתו, כאשר איים עליה בעת שהחזיק את נשקו. מעבר לעוגמת הנפש, הלקוח עמד בפני סכנה אנושה לאבד את רישיון הנשק האישי שלו – רישיון שחיוני לפרנסתו ולביטחונו.

קרא עוד »