עוד הצלחה בביטול צו סגירה מנהלי של משטרת ישראל לאתר בנייה בשל העסקת והלנת תושבים זרים השוהים בישראל שלא כחוק – שב"חים

עוד הצלחה בביטול צו סגירה מנהלי של משטרת ישראל לאתר בנייה בשל העסקת והלנת תושבים זרים השוהים בישראל שלא כחוק – שב"חים

מרשיי וחברת הבנייה שלהם, קיבלו צו סגירה לאתר הבנייה מאת מפקד מחוז ת"א משטרת ישראל, בשל העסקת והלנת תושבים זרים השוהים בישראל שלא כחוק – שב"חים – שוהים בלתי חוקיים, דבר האסור על פי החוק.

בשל כך, משטרת ישראל הוציאה צו סגירה לאתר הבנייה למשך 30 יום והאריכה אותו בעוד תקופה של 60 יום.

לאחר שניהלתי משא ומתן מול משטרת ישראל ולאחר שהוסדר אתר הבנייה מבחינה חוקית בתנאים אשר מבטיחים כי לא יועסקו או יולנו שב"חים באתר – ביטל מפקד מחוז תל אביב של משטרת ישראל את צו הסגירה לאתר והאתר נפתח.

חשוב לדעת, כי כאשר ניתן צו סגירה למקום והמקום לא מוסדר מול משטרת ישראל, המשטרה מבקשת להאריך את צו הסגירה למשך 60 ימים, כאשר גם לאחר תקופה זו, משטרת ישראל יכולה לבקש ולהאריך את משך צו הסגירה ללא הגבלה, כך שמדובר בנזק כלכלי כבד מאוד לבעלים.

סגירת בתי עסק, אתרי בנייה, אולמות ועוד מהווה נזק כספי ממשי וכבד לבעל העסק ועל כן יש חשיבות לפנות בהקדם לעורך דין שיטפל בכך.

בנוסף, משטרת ישראל מעמידה לדין פלילי בגין עבירות של העסקת והלנת שב"חים ועל כן יש חשיבות רבה להתייעץ עם עו"ד בטרם חקירה במשטרה בעבירות אלו.

זכרו תמיד, כי ייעוץ נכון וטיפול נכון בצו סגירה או בייעוץ לפני חקירה בעבירות של העסקת או הלנת שב"חים, הוא הדבר הכי חשוב בשביל שאתר הבנייה יפתח במהירות ושהתיק הפלילי ייסגר במהירות וללא כל עגמת נפש.

✅רוצים להתייעץ איתי בשאלה בתחום הפלילי ובביטול סגירת מקומות בשל העסקה או הלנת שב"חים?

📞📲 זמין עבורכם תמיד לכל שאלה בטל' 054-6350650📞📲

מצו"ב ההחלטה על פתיחת אתר הבנייה:

מחפשים עורך דין פלילי? רפאל ציק.

השאירו פרטים ונחזור אליכם בהקדם האפשרי.

מאמרים נוספים בנושא:

הצלחה במשרדנו: טיהור שמו של אב משפחה החשוד באלימות כנגד בנו ושינוי עילת סגירת תיק ל"חוסר אשמה"

לקוח משרדנו, אב ל-8 ילדים ואדם נורמטיבי לחלוטין, נקלע למציאות קשה כאשר הוגשה נגדו תלונת שווא בגין תקיפה. התלונה הוגשה על ידי בנו המתבגר מתוך מניעי נקמנות, וזאת לאחר שהאב נאלץ להתערב כדי להגן על אם המשפחה מפני אלימות מצד הבן. בעקבות תלונת השווא, הלקוח נחקר, נפתח נגדו תיק פלילי,

קרא עוד »

הצלחה במשרדנו: סגירת תיק משטרתי ללקוחות שנחקרו בחשד להעסקת שוהים בלתי חוקיים – שב"חים

לקוחות משרדנו, אזרחים נורמטיביים ושומרי חוק, נקלעו לחקירה פלילית בחשד להעסקת שוהים בלתי חוקיים (שב"חים). הלקוחות נחקרו בחשד להעסק פועלים שוהים בלתי חוקיים – שב"חים לצורך שיפוץ הבית. כאשר מעת השביעי באוקטובר, המדינה החמירה מאוד את העונשים והמעצר של מעסיקי שב"ח. עם פניית הלקוחות אלינו, פעלנו במהירות מול המשטרה. הגשנו

קרא עוד »

הישג אדיר למשרדנו: תיק פלילי בחשד לעבירות אלימות במשפחה-איומים נסגר בעילת "חוסר אשמה" ורישיון הנשק יוחזר ללקוח!

משרדנו גאה לשתף בהצלחה משפטית פנומנלית. לקוח המשרד, אדם נורמטיבי לחלוטין ואב למשפחה, מצא עצמו תחת חקירה משטרתית בגין חשד לעבירת איומים כנגד אשתו, כאשר איים עליה בעת שהחזיק את נשקו. מעבר לעוגמת הנפש, הלקוח עמד בפני סכנה אנושה לאבד את רישיון הנשק האישי שלו – רישיון שחיוני לפרנסתו ולביטחונו.

קרא עוד »