הצלחה בבית המשפט העליון: החלטה תקדימית ליציאה לעבודה 10 ימים בלבד לאחר שחרור לאיזוק אלקטרוני!⚖️

הצלחה בבית המשפט העליון: החלטה תקדימית ליציאה לעבודה 10 ימים בלבד לאחר שחרור לאיזוק אלקטרוני!⚖️

ייצוג משפטי מדויק, נחישות והבנה עמוקה של חומרי החקירה – זה מה שמביא לתוצאות בלתי שגרתיות.

לאחרונה, משרדנו ייצג לקוח שהואשם בתיק סחיטה באיומים וקשירת קשר. הלקוח היה נתון במעצר ממושך מאחורי סורג ובריח במשך כ-5 חודשים. המדינה דרשה מעצר עד תום ההליכים, בהסתמך על חומרת העבירות ועל "זיהוי קולי".

האסטרטגיה שלנו: בחנו כל בדל ראיה בתיק. הוכחנו כי חלקו של הלקוח שלנו בכתב האישום הוא הקטן והשולי ביותר מבין כל הנאשמים האחרים – הוא מואשם באישום הראשון בלבד, ללא מפגש פיזי עם המתלונן וללא קבלת כספים. בנוסף, הצבענו על מחדלים בחקירה ועל העובדה שעברו הפלילי ישן מאוד. עמדנו על כך שהלקוח הוא איש משפחה יציב נורמטיבי (אב ל-9 ילדים, כולל תינוק שנולד כשהיה במעצר) עם רקורד תעסוקתי חיובי.

ההישגים במחוזי ובעליון:

  1. בבית המשפט המחוזי: למרות התנגדות נחרצת של המדינה, הצלחנו לשחרר את הלקוח למעצר בית בפיקוח אלקטרוני, על בסיס תסקיר שירות מבחן חיובי שהצגנו, בעוד יתר הנאשמים עדיין נשארו במעצר.
  2. בבית המשפט העליון: לא הסתפקנו בשחרור לאיזוק. הגשנו ערר לעליון וביקשנו לבטל את האיזוק האלקטרוני לחלוטין. בית המשפט העליון, תוך התחשבות בחלקו המוגבל של הלקוח ובנסיבותיו האישיות, קיבל החלטה נדירה 10 ימים בלבד לאחר השחרור לאיזוק, הורה העליון להפנות את הלקוח לתסקיר משלים שייבחן את יציאתו לעבודה והסרת האיזוק האלקטרוני! (בעוד שאר הנאשמים בתיק עדיין עצורים).

החלטה זו מדגישה כי גם בתיקים מורכבים, אין לוותר על מאבק עיקש למען חירותו ושיקומו של הלקוח. נמשיך לפעול בנחישות עד לטיהור שמו המלא!

זקוקים לייצוג משפטי ללא פשרות? פנו אלינו עוד היום!

מצו"ב החלטת בית המשפט העליון:

מחפשים עורך דין פלילי? רפאל ציק.

השאירו פרטים ונחזור אליכם בהקדם האפשרי.

מאמרים נוספים בנושא:

הצלחה במשרד: גניזת תיק תקיפה ללא הסדר מותנה לאחר ביסוס הגנה עצמית מלאה 🛡️

הצלחה במשרד: גניזת תיק תקיפה ללא הסדר מותנה לאחר ביסוס הגנה עצמית מלאה 🛡️ רוצים להתייעץ איתי בתחום הפלילי ובתעבורה? זמין עבורכם תמיד לכל שאלה בטלפון או בוואטספ: 054-6350650 📱 מצו"ב החלטה על סגירת התיק:

קרא עוד »