הצלחה אדירה במחיקת רישום פלילי-משטרתי ללקוח בעבירות אלימות חמורות

הצלחה אדירה במחיקת רישום פלילי-משטרתי ללקוח בעבירות אלימות חמורות

הלקוח נחקר בחשד לעבירות אלימות.

הלקוח נחקר בחשד לעבירות אלימות ובהמשך לכך, התיק של הלקוח נסגר בעילה של נסיבות העניין אינן מצדיקות העמדה לדין-חוסר עניין לציבור, כאשר עילה זו השאירה כתם שחור על שמו של הלקוח והוא לא יכל להחזיק בנשק, למרות שהוא גר באיזור סיכון מבחינה ביטחונית, וכן הוא לא יכל לעבוד בעבודות מסוימות ונחשבות שחפץ לעבוד בהן.

בעקבות כך, הגשתי בקשה מנומקת ומפורטת לראש יחידת התביעות של משטרת ישראל לשינוי עילת סגירת התיק מחוסר אשמה, כך שהתיק ימחק לחלוטין ויוסר הכתם השחור על שמו של הלקוח שלי.

שינוי עילת סגירה בתיק שנסגר בעילה של נסיבות העניין אינן מצדיקות העמדה לדין-חוסר עניין לציבור לעילה של חוסר אשמה, הינו קשה ביותר, מאחר ומדובר בתיק שנסגר כאשר היו בו ראיות טובות להגשת כתב אישום ורק בשל חוסר העניין הציבורי בהגשת כתב האישום בתיק – הוחלט על סגירת התיק. כך שבדרך כלל, קשה מאוד לשנות את עילת הסגירה לחוסר אשמה.

אך למרות זאת הגשתי בקשה מנומקת לשינוי עילת הסגירה לחוסר אשמה ולא הותרתי סוגיה אחת בתיק שלא נימקתי והעמקתי בה.

בעקבות בקשתי המנומקת, קיבלה ראש יחידת התביעות של משטרת ישראל את בקשתי והחליטה למחוק את הרישום הפלילי-משטרתי של הלקוח, כך שכעת נוקה הכתם השחור של הלקוח והוא יוכל לשאת נשק ולעבוד בכל עבודה שיחפוץ בה.

✅רוצים להתייעץ איתי בתחום הפלילי ובתעבורה?

📞📲 זמין עבורכם תמיד לכל שאלה בטלפון או בוואטספ: 054-6350650📞📲

ההחלטה על מחיקת רישומו הפלילי-משטרתי של הלקוח:

מחפשים עורך דין פלילי? רפאל ציק.

השאירו פרטים ונחזור אליכם בהקדם האפשרי.

מאמרים נוספים בנושא:

הצלחה במשרדנו: טיהור שמו של אב משפחה החשוד באלימות כנגד בנו ושינוי עילת סגירת תיק ל"חוסר אשמה"

לקוח משרדנו, אב ל-8 ילדים ואדם נורמטיבי לחלוטין, נקלע למציאות קשה כאשר הוגשה נגדו תלונת שווא בגין תקיפה. התלונה הוגשה על ידי בנו המתבגר מתוך מניעי נקמנות, וזאת לאחר שהאב נאלץ להתערב כדי להגן על אם המשפחה מפני אלימות מצד הבן. בעקבות תלונת השווא, הלקוח נחקר, נפתח נגדו תיק פלילי,

קרא עוד »

הצלחה במשרדנו: סגירת תיק משטרתי ללקוחות שנחקרו בחשד להעסקת שוהים בלתי חוקיים – שב"חים

לקוחות משרדנו, אזרחים נורמטיביים ושומרי חוק, נקלעו לחקירה פלילית בחשד להעסקת שוהים בלתי חוקיים (שב"חים). הלקוחות נחקרו בחשד להעסק פועלים שוהים בלתי חוקיים – שב"חים לצורך שיפוץ הבית. כאשר מעת השביעי באוקטובר, המדינה החמירה מאוד את העונשים והמעצר של מעסיקי שב"ח. עם פניית הלקוחות אלינו, פעלנו במהירות מול המשטרה. הגשנו

קרא עוד »

הישג אדיר למשרדנו: תיק פלילי בחשד לעבירות אלימות במשפחה-איומים נסגר בעילת "חוסר אשמה" ורישיון הנשק יוחזר ללקוח!

משרדנו גאה לשתף בהצלחה משפטית פנומנלית. לקוח המשרד, אדם נורמטיבי לחלוטין ואב למשפחה, מצא עצמו תחת חקירה משטרתית בגין חשד לעבירת איומים כנגד אשתו, כאשר איים עליה בעת שהחזיק את נשקו. מעבר לעוגמת הנפש, הלקוח עמד בפני סכנה אנושה לאבד את רישיון הנשק האישי שלו – רישיון שחיוני לפרנסתו ולביטחונו.

קרא עוד »